Trouwen in het zwart: vrouwelijk & gedurfd

Redactie

Redactie

Jouw bruiloft, jouw feestje. Voor de bruid en bruidegom die niet kicken op wit, rosé of blauw is er gedurfd zwart. Had je ooit al eens bedacht hoe gaaf dat kan zijn? Ontdek wat zwart voor jou kan doen op je grote dag.

Stylish tafelen

Een groot voordeel van kiezen voor zwart is dat het zich geweldig laat combineren met andere kleuren. Van paars- en roze-tinten tot diep donkerrood; leef je uit met het schikken van de tafels. Op zoek naar nét dat extra vleugje aankleding? Gebruik dan kalligrafie op handgeschept papier voor de naam- en menukaartjes en kies een lettertype dat net even anders is. Tip: op Pinterest vind je geweldige voorbeelden van Middeleeuwse lettertypen en kalligrafie-decoratie, vol karakter en zeker niet alledaags!

Knal met grootse bloemen

Wees niet bescheiden met je keuze voor boeket, corsages en centerpieces: het mag groots, opvallend en weelderig. Dieprood, oranje, goud en groen steken prachtig af tegen het zwart. En ook hier komen paars, lila en (fuchsia-) roze volledig tot hun recht. Vraag je bloemist eens naar Celosia, een grote bloem die je boeket omtovert in een pláátje. Extra leuk door de bijzondere vorm en de vaak vlammende kleur van de bloem.

Let them eat cake!

Voordat de bruidstaart wordt aangesneden en iedereen ervan mag smullen, prijkt dit kunstwerk in volle glorie op een gereserveerd plekje. Natuurlijk kun je kiezen voor een donkergekleurd exemplaar (denk: red velvet), maar juist een witte, zachtroze of parelmoergekleurde taart steekt prachtig af bij themakleur zwart. Bloemdecoratie in bordeauxrood en diepgroen maakt het plaatje compleet.

Doen: details

Van je sluier tot je oorhangers en van de halsband voor je knuffelbare dier tot het bord met jullie favoriete quote: het zijn de details die het ‘m doen. Met jullie hoofdkleur zwart kun je combineren naar hartenlust maar het is natuurlijk het mooist om dezelfde kleuren te laten terugkomen als in boeket, papeterie en tafelaankleding. Tip: kies een gastenbedankje in zwart, zodat jullie gasten nog lang zullen terugdenken aan jullie gedurfde trouwdag!

Credits
FOTOGRAFIE Samuel Goh Photography & Jane Ashley Photography
LOCATIE Swan Valley Cuddly Animal Farm
STYLING Away With Estella
BRUIDSJURK Jonte Designs
SLUIER Denise McConnochie Veils
TROUWPAK SUITS Formal Wear
HAAR & MAKE-UP The Pretty Parlour
ACCESSOIRES Galavant Couture
BLOEMEN FlowerTalk
PAPETERIE Bright Press
KALLIGRAFIE Judith Ann Calligraphy
MODELLEN Abby, Pia, Matt, Levi, Pearl het paard en Trixie de alpaca

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin