Romantisch trouwen op het platteland

Redactie

Redactie

We houden van bruiloften met een countrythema, omdat ze romantische boho-elementen combineren met rustieke details. Lees hier hoe deze perfecte stijlmix werkt voor een bruiloft op een boerderij.

Trouwen tussen de strobalen en wilde bloemen – dat klinkt als een perfecte boerderijbruiloft. Zoeken jij en je aanstaande inspiratie om te trouwen in een ontspannen sfeer met boho-vibes, dan is zo’n farm wedding misschien wel iets voor jullie!

Inspiratieboerderij

Laat je inspireren door klassieke boerderijdecoraties voor jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan vintage melkkannen van zink, die je makkelijk kunt gebruiken als XXL-vazen. Deze decoratie is makkelijk te maken met groene, wilde bloemstukken en ziet er ook nog eens casual uit. Geen melkkannen? Kruiwagens vol bloemen werken ook goed. En natuurlijk mogen de strobalen niet ontbreken als alternatieve zitstoeltjes of voor achtergronddecoratie.

Bloemenpracht

Combineer verse en gedroogde bloemen met granen, groen en siergras voor een romantische decoratie in boho-stijl. Als je alles losjes laat rangschikken, geeft dat de locatie een wilde en toch romantische look and feel.

Styling-tip: Slingers of hangende bloemstukken in seizoenskleuren accentueren de huwelijksboog. Ook oude houten ladders, balkenplafonds en de stoelen van jou en je aanstaande kunnen makkelijk versierd worden met bloemen.

Gordijnen

Zorg ervoor dat je de bestaande architectuur van de schuur goed benut. Om meer balans te creëren tussen rustiek en elegantie kun je de balken aan het plafond versieren met gedrapeerde gordijnen en andere luxe stoffen.

Farm food

Seizoensgebonden en regionale groenten en fruit zijn lekker om te serveren tijdens een boerderijbruiloft. Zo zijn appels, pompoenen, wortels en maïs super leuk om te verwerken in hapjes en zelfs in drankjes, zoals een heerlijke smoothie.

Vintage Glamour

Gebruik zilveren bestek, vintage borden en stoffen servetten voor een elegant huwelijksdiner. Een chic bedekte tafel geeft een mooi, glamour contrast tegenover de rustieke elementen van je bruiloft. Kristallen glazen maken het plaatje compleet.

// Een boerderijbruiloft staat voor romantiek, flair en gezelligheid.

Hout, hout, baby!

Of het nu in de vorm van tafels, stoelen en krukken is of als bar van houten pallets – hout is echt onmisbaar op een countrychic bruiloft. Om ervoor te zorgen dat het hout niet overheerst, kun je bijvoorbeeld ook industriële metalen stoelen gebruiken of romantische vintage krukken. Combineren is altijd een goed idee!

Kleding & planning Braut im Glück
Foto’s & Styling Nouvelle Studio Bremen, Daniela Stuve Fotografie, Julia Hanken Fotografie
Make-up Kerstin Beu Make-up
Bloemen Feverfew Flowercorwns & More
Servies Vintage Fest Bremen, Fest Brause
Papeterie Weserbraut, Johannes Buntewelt
Locatie Alte Ziegerei in Asendorf, Duitsland

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin