Ga voor de sexy lingerie-look

Redactie

Redactie

Sexy meets glamour – in de nieuwe bruidsmode laat jij je van je verleidelijkste kant zien. Deze ultravrouwelijke stijl geeft je bovendien een extra portie zelfvertrouwen.

The power of sexy

Lingerie geeft je nét wat extra zelfvertrouwen wanneer je het aantrekt. Het heeft namelijk de fijne eigenschap je een prachtig, sterk en sexy gevoel te geven. En precies dat geven de nieuwe bruidsjurkontwerpen in de lingerie-look de draagster ervan op haar trouwdag.

Soepel en zacht

De lievelingsstoffen voor bruidskleding in lingerie-look zijn kant, zachte tule, zijde en zijdeachtige materialen. Een soepel en zacht gevoel tijdens het dragen is net zo belangrijk als een elegante uitstraling, toch?

Kies jouw stijl

Aan de ene kant vind je lingerie-looks die nauwsluitend en clean zijn, ze doen denken aan zijdezachte negligés. Net als de populaire onderjurkjes zijn deze modellen cool, minimalistisch en ultramodern. Aan de andere kant vind je de meer romantische en speelse look. De lijfjes zijn geïnspireerd op sexy korsetten met beugels, die stevigheid en structuur geven en het decolleté in de schijnwerpers zetten.

Van lingerie naar lingerie-look?

Het ondergoed moet naadloos zijn, huidkleurig en zo veel mogelijk onzichtbaar. Om een perfecte look te creëren gebruik je handige trucjes als fashion tape en push-up. De pasvorm van je bruidsjurk wordt hiermee geperfectioneerd. En terwijl je daadwerkelijke ondergoed puur functioneel is, moet de jurk sexy ogen en doen denken aan lingerie. De perfecte basis voor een sexy look.

De baleinen op de rug maken je look instant sexy. Van Pronovias.

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin