Nieuwe editie: Trouwalbum + Bruidsmode 2021 + Zen Wedding

Redactie

Redactie

In de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine vind je de nieuwste bruidsmodetrends voor 2021, herken je de symptomen van huwelijkskoorts en lees je alles over de ‘vergeten’ trouwdagen. Verder kun je ook nog genieten van dromerige fotoreportages en ontroerende verhalen van pasgetrouwde stellen.

Trouwalbum

Het betoverende werk van topbruidsfotografen vind je in onze Trouwalbum Special. Zo kun je lekker genieten en inspiratie opdoen om te zien welke fotografiestijl bij jou past.

bekijk alle specials  »

Huwelijksbudget

Hoeveel ben jij bereid om uit te geven aan je bruiloft? Zes bruidsparen vertellen openhartig over wat hun bruiloft ze gekost heeft.

bekijk ook onze budgetplanner  »

Farming Fashion

Of je bruiloft nou plaatsvindt in je achtertuin, een weiland of aan de oever van een romantisch beekje: de perfecte trouwjurk voor een outdoor wedding vind je in het magazine!

meer bruidsmode  »

Duurzaam trouwen

Wij geven je 20 (!) milieubewuste tips, waardoor je ook op je bruiloft lief kunt zijn voor het milieu. Van lokaal geteelde bloemen tot aan sojakaarsen en zelfgemaakte zeep!

meer DIY inspiratie  »

Coole wintertips

Voor je het weet, is de zomer voorbij en wordt het een stuk frisser in het land. Daarom hebben we alvast de coolste tips voor een winterwedding op een rijtje gezet.

meer bruiloftthema’s  »

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin