Bewuste bruiloft: 6 mindfulness tips

Redactie

Redactie

‘De dag vloog echt voorbij!’, hoor je newlyweds vaak terugblikken. Probeer de mooiste dag van je leven zo bewust mogelijk mee te maken. Mindfulness-coach Laura Donker geeft tips!
  1. Een goede voorbereiding is het halve werk. Beloofd! Zorg ervoor dat je twee weken voor the big day niets meer hoeft te doen. Zo leef je een stuk relaxter naar je bruiloft toe.
  2. Bedenk van tevoren aan welke gasten je tijd wilt spenderen. Voel je als bruidspaar niet verplicht om met iedereen een praatje te maken. Je kunt ervoor kiezen om alleen met je meest dierbaren de dag te beleven. De receptie plan je dan op een moment later in de week.
  3. Leuke start van de dag: kijk elkaar een paar seconden lang diep in de ogen. Jullie worden aan elkaar verbonden, wat een feest! Herhaal dit nog eens na de ceremonie en tijdens het fuiven. Wil je het momentje wat langer maken, knuffel elkaar dan negen seconden lang. Het is heel belangrijk om oog voor elkaar te hebben, dus zoek elkaar op.
  4. Vieren jullie de liefde op verschillende locaties? Zorg in je planning voor voldoende reistijd. Er kan zomaar een omleiding zijn. Het laatste dat je wilt, is paniek in de trouwauto.
  5. Vraag je ceremoniemeester in te grijpen als er een kind huilt tijdens de ceremonie of een glas water te brengen naar degene met een spontane hoestbui. Zo kun jij mooi de aandacht bij jezelf houden, want onvoorziene problemen worden opgelost. Fijn gevoel!
  6. Neem naast een fotograaf ook een videograaf in de arm. Deze professional weet exact de mooiste momenten van de dag vast te leggen. Zo heb jij het gevoel dat je niets mist. Want alles is later terug te zien in jullie eigen sprookjesfilm.

Foto Your Moments Locatie Foyer Riant Styling Droom Weddings Kleding Valkengoed Wedding Fashion Modellen Jeffrey Viets & Jurry Brink Bloemen De Bruidsbloemist Bedankjes Thankz Trouwbedankjes Mindfulness-coach Laura Donker

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin