Van A naar B(ruiloft): alles over trouwvervoer

Redactie

Redactie

Laten we eerlijk zijn… je aanstaande neemt het initiatief als het gaat om de planning rondom jullie bruiloft. Zij springt een gat in de lucht bij het vinden van de perfecte servetten en jij bent blij dat jij je daar niet mee bezig hoeft te houden. Maar er is één taak waarvan menig mannenhart wel sneller gaat kloppen: het vervoer!

Overzicht is key

Voordat je het hele vervoerbudget uitgeeft aan die vette helikopter, is het verstandig om het een en ander overzichtelijk te maken voor jezelf. Gaan jullie samen naar de locatie of apart? En hoe ver is de locatie eigenlijk rijden? Hoe groot is de kans op regen? Goed vooronderzoek levert gegarandeerd extra feestvreugde op!
Tip: voorkom een stressmomentje door vlak voor jullie bruiloft de route naar de locatie te rijden. Je kunt natuurlijk geen onverwachte wegwerkzaamheden gebruiken.

Voor ieder wat wils

Ben jij een echte romanticus? Denk dan eens aan een koets! Houd er wel rekening mee dat je natuurlijk maar beschikt over 2pk, dus zorg ervoor dat de weg naar de locatie dus niet te lang is.

Een limousine is klassiek, erg stijlvol en daarom niet voor niets zeer geliefd onder bruidsparen. Je aanstaande met haar grote jurk kan comfortabel zitten en de bruidskinderen kunnen er ook nog bij. Houd er wel rekening mee dat smalle straten en krappe bochten voor uitdagingen kunnen zorgen, dus verken eerst de trouwlocatie en de route ernaartoe.

Voor ieder bruidspaar is er wel een geschikte oldtimer. Wat dacht je van een Kever bij een buitenbruiloft of een stijlvolle Rolls Royce bij een statig landhuis? Een groot voordeel: oldtimers zijn er in allerlei kleuren, ideaal als jullie voor een kleurthema hebben gekozen!

Houden jullie de bruiloft intiem? Dan kan een ouderwetse schoolbus het feest compleet maken. Hoe leuk is het als jullie worden opgehaald in een bus gevuld met alle mensen die jullie lief zijn? Ook bij een iets grotere bruiloft blijft de bus een optie. In een Londense dubbeldekker kunnen namelijk al gauw 70 mensen! Check wel even of er genoeg ruimte is op jullie locatie om de bus te parkeren.

De echte daredevils onder ons arriveren natuurlijk per motor! Jullie aankomst is er geheid één om nooit te vergeten. Wat ook niemand zal vergeten, is een bruidspaar met helmhaar. Neem dus even de tijd om jezelf te fatsoeneren als je afstapt. Bij gebrek aan een motorrijbewijs kunnen jullie ook gezellig samen op de Vespa stappen of wat dacht je van de oer-Hollandse (bak)fiets?

Jullie houden ervan om iedereen versteld te doen staan. Als een ware Kim & Kanye van de lage landen arriveren jullie natuurlijk per helikopter. Wees er zeker van dat de heli een plek heeft om te landen. Als jullie locatie aan het water ligt, is een luxe jacht ook een perfecte manier om te arriveren. Over jullie aankomst zal nog lang nagepraat worden!

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin